Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Nogometaše će zaljubljenici moći pratiti na Areni sport, dok će vaterpolski derbi biti na ekranima Sportske televizije

Gledajući momčad Pro Recca, vidim da su se znatno popravili. Digla ih je i pobjeda protiv Juga od dva pogotka razlike, svijesni su da su bolji od Dubrovčana, govori Petrović.

Bila sam već na dva kontrolna okupljanja u Srbiji i Mađarskoj, no svejedno me ovaj poziv istinski razveselio, govori Gugićka o pozivu na pripreme A-reprezentacije u Umagu

Četvrtfinale Kupa Hrvatske: ŽRK Zamet - Dugo Selo 27:24 (15:16)

Primorje je objektivno i više od pola koraka ispred pratnje, jer u posljednja četiri kola ima tri domaća susreta uz gostovanje u Dubrovniku koji odjednom više nije 'uklet'.

Primorje je favorit protiv Pro Recca na svome bazenu, ali utakmica neće biti nimalo lagana s riječke strane. To je u ovom trenutku možda i najjači susret na planeti, kaže Burić

Ponedjeljak, 10. ožujka 2014. 18:16

Kvarner zauzima hrvatsko mjesto u ABA ligi?

Metodom eliminacije vrlo je lako izračunati tko će popuniti upražnjeno hrvatsko mjesto

Subota (19): Samobor - Zamet. Dobro sam, konačno nakon gotovo tri mjeseca. Vraćam se polako, kad već nema razloga za žurbu, kroz smijeh će u mikrofon reći Selena Milošević

Najavio je nakon utakmice protiv Buzeta bek Raul Valković da momci putuju po nova dva boda koja bi dodatno zagolicala maštu navijača i poklonika kluba.

Moramo protiv Šibenika dozirati najjače, ulaze mladi Rakovac, Vrlić, Čubranić, računamo na njihov angažman u susretu u kojem se isto tako moraju ostvariti tri boda, kaže Asić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.