Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Zelina nije kalibar protivnika kao što su Lokomotiva i Podravka i sigurno da vidimo svoje šanse za pobjedu, kaže Adrijana Prosenjak, trenerica Zameta u najavi utakmice.

Završili smo razmišljati o Jugu kada je sirena odsvirala kraj utakmice u srijedu, sada su nam misli okrenute ka Jadranu, kaže Antonio Petrović

Situacija je dobra, idemo utakmicu po utakmicu, radimo dobro svoj posao iako nas čeka još puno truda do kraja, mislim da možemo ostvariti jedno od prva dva mejsta, kaže 27-godišnji bek-šuter.

Protekli vikend bio nam je slobodan od utakmica pa smo ga maksimalno iskoristili kako bi se pripremili za naporan raspored koji nas čeka, kaže Viktor Stipčić, lijevo krilo Zameta.

Superderbi, vaterpolski 'El Casico' kako ga vole nazivati ima umanjeni značaj od onoga koji će uslijediti u nedjelju na finalu Jadranske lige

Dobro smo se pripremali kroz zadnje dane i mislim da možemo pružiti novu vrhunsku partiju, na kakve smo već navikli naše navijače, riječi su trenera Primorjaša Ivana Asića.

Atmosfera u momčadi nije narušena, svjesne smo svega što nam se dešava i sada je najbitnije ostati u zajedništvu. Naravno, snagu kolektiva pokazat ćemo i u porazu, to nam je moralna obveza, kaže kružna napadačica Zameta.

Susret 22. kola: Primorje EB - Medveščak 29:2 (6:0, 8:0, 8:1, 7:1)

Pozicija stopera mi nekako najviše paše, zadovoljan sam odrađenim sa svoje strane u oba prošla ogleda, veli Datković

Strah me da se cure nisu zadovoljile ostvarenim. Jest, napravili smo puno lijepih stvari no sada je trebalo krenuti iznova, kaže trenerica Zameta

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.