Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Oni će učiniti sve kako bi nas opet pobjedili, i vjerujte mi - oni to mogu učiniti. Stvar je samo u nama, našem pristupu igri, kaže Xavi Garcia

Nadamo se našoj pobjedi protiv Borova, ali znamo da nam neće biti lako. Iako je to momčad koja nema pobjeda u kvalifikacijama, protiv nas bi mogli biti iznimno motivirani, kaže šuter u momčadi Zorana Dragojevića

Grad kojem gravitira područje od tri do četiri stotine tisuća stanovnika, u novonastaloj Hrvatskoj  nije dao prvaka u momčadskom sportu

Nemamo imperativ rezultata, mi smo svoj cilj već ostvarili. Zadovoljan sam načinom na koji se momčad ponaša u svakom trenutku i mogu reći da smo ostvarili velik uspjeh, kaže trener košarkaša Kvarnera 2010.

Jednostavno smo se prestrašili. Ne znam jeli posrijedi opet ona priča sa 'skidanjem gaća' u autobusu ili u Gorskom kotaru, ali imali smo puno problema u napadu, rekla je trenerica Zameta nakon poraza od Trešnjevke (17:29)

Onaj tko misli da će Mladost pasti sama od sebe u finalnoj seriji, jako se vara, podvlači kapetan Primorja nakon dvostruke polufinalne pobjede protiv splitskog Mornara.

Druga utakmica polufinala PH (Split, 18): Mornar BS - Primorje EB. Sve osim pobjede i naše potvrde prolaska u finalnu seriju bilo bi veliko iznenađenje, rekao je pomoćni trener Bankara Igor Pezelj.

Petak, 25. travnja 2014. 19:02

Zamećani poraženi od Spačve

Susret 2. kola Lige za poredak: Zamet - Spačva 30:31 (15:17)

Klub je bio spao na svega četiri-pet ljudi, radili smo u gotovo nikakvim uvjetima, sve je bilo na rubu normalnog. Sada možemo biti mirni, rekao je strateg Zameta.

Kako sada stvari stoje, drugoplasiranu ekipu tako će dočekati dvomeč sa Slavonskim Brodom, u kojem bi mi opet imali realne izglede za promociju. Znamo što nam je cilj i kako se prema njemu treba postaviti, kaže Sep.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.