Rukometaši Zameta u subotu gostuju u Bjelovaru, Valković i Vučko upitni za nastup

Petak, 07. ožujka 2014. 14:41 Napisao  Patrik Mršnik

Najavio je nakon utakmice protiv Buzeta bek Raul Valković da momci putuju po nova dva boda koja bi dodatno zagolicala maštu navijača i poklonika kluba.

Ohrabreni pobjedom protiv Buzeta pred gotovo punim gledalištem u Centru Zamet i uspjehom nakon prolaska Spačve u osmini finala Kupa Zamećani ponovno kreću na put. Protivnik u dvadeset i prvoj premijerligaškoj dionici u subotu će od 19 sati biti momčad Bjelovara. Najavio je nakon utakmice protiv Buzeta bek Raul Valković da momci putuju po nova dva boda koja bi dodatno zagolicala maštu navijača i poklonika kluba. O pobjedi ipak ne treba razmišljati, nije primaran i neophodan cilj, nema imperativa. 

U Bjelovar će krenuti, ali možda neće zaigrati upravo Valković. Pojačanje pristiglo iz redova Matulja platilo je ceh u utakmici s Buzetom ozljedivši skočni zglob. Uz Valkovića nije siguran i nastup Damira Vučka, lijevo je krilo pak dobilo težak udarac u nos. Njih dvojica uz otprije ozljeđenog fantazistu Mrakovčića tvore zdravstveni karton u redovima momčadi Marina Miškovića. Bjelovar je momčad iz donjeg dijela ljestvice, no neće se unaprijed predavati.

Zamećani su posljednju gostujuću pobjedu upisali u Đakovu, slavivši ondje u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva. Od tada nisu bili uspješni u Kaštel Sućurcu kod Marine kao i na posljednjem gostovanju u Dubravi. Eventualnom pobjedom protiv Đakova podigle bi se tenzije uoči kup-gostovanja u Našicama kod NEXE-a, u srijedu.