×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

"Nerazzurri" su pogocima Pazzinija i Milita anulirali vodstvo gostiju za koje je zabio Rocchi. Lazio oštećen, Reja kritizirao suca Rizzolija.  
Barcelona je na gostovanju u Malagi slavila s 4:1. Messi je u pobjedu ugradio tri pogotka.
Arsenal - Man. United 1:2. Momčadi su u završnicu ušle podjednakih izgleda za pobjedu,  presudio je Valencia
HSV - Borussia (D) 1:5. U Hamburgu je domaćin u utakmici 18. kola teško stradao, Mladen Petrić ušao je u igru u 46. minuti umjesto Kačara
Budan je zabio pogodak u Serie A nakon devet mjeseci, zadnji put je u dresu Cesene zabio Interu
Man. City - Tottenham 3:2. Pogotkom Marija Balotellija s bijele točke u sudačkoj nadoknadi Man. City pobijedio Tottenham. Minutu ranije Defoe propustio meč-loptu
U subotu su odigrana prva četiri susreta 19. kola španjolske Primere. Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Atletico Madrid. Falcao strijelac tri pogotka.
Juventus je u gostima svladao Atalantu 2:0, potvrdivši tako prvo mjesto u Serie A. Pogotke su postigli Lichtsteiner i Giaccherini.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.