×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Inter preokrenuo protiv Lazia, Reja bijesan na suca

Ponedjeljak, 23. siječnja 2012. 07:33 Napisao/la 

"Nerazzurri" su pogocima Pazzinija i Milita anulirali vodstvo gostiju za koje je zabio Rocchi. Lazio oštećen, Reja kritizirao suca Rizzolija.

 

Osam u nizu, sedam za redom u Serie A. Sjajna serija Intera, koji je u sinoćnjem derbiju svladao Lazio s 2:1 i tako uhvatio četvrto mjesto na ljestvici. San Siro je svjedočio dinamičnoj, dobroj utakmici, a nije manjkalo ni kontroverzi. Poveli su gosti preko Rocchija, nakon točno pola sata igre. Sjajno je kapetanu Lazija asistirao Ledesma, ali svejedno rimska momčad nije na odmor otišla s golom viška. Jer, u 44. minuti su Alvarez i Milito odigrali filigransku, malonogometnu akciju, El Principe je opet u formi i zabio je za poravnanje "nerazzurra"...

Trenutak odluke, ujedno i jedna od spornih točaka, dogodio se u 63. minuti. Lucio je glavom izbio loptu prema vratima Lazija, Pazzini sam krenuo prema Marchettiju i spretno ga prebacio za 2:1 Intera. Gosti su tražili zaleđe, usporena snimka će pokazati s pravom, jer Pazzini je bio najbliži vratima Rimljana u trenutku upućivanja lopte. Protesti, naravno, nisu pomogli...

- Pazzini je bio u zaleđu. Točka. Za mene dovoljno. - grmio je Eduardo Reja, trener Lazija, kojeg domaća javnost po dobrome pamti iz Hajduka. No, zaleđe "Pazza" nije jedino što je naljutilo Reju. Jer, sudac Rizzoli propustio je dosuditi klasični jedanaesterac za goste. Lucio je igrao rukom, a Rizzoli je, tko zna zašto, umjesto "kreča" dosudio prekršaj Klosea na braniču Intera...

- Ne znam kamo je Rizzoli gledao, niti što je vidio, ali ono je bio jedanaesterac. Prvo je Lucio opstrukcijom zaustavio Klosea (povukao ga za dres, nap.a.), a potom i igrao rukom. Da, teško smo oštećeni. - zaključio je Reja. Uz dodatak "Inter nam praktički u drugom dijelu nije opalio po golu, a dobili su utakmicu..."

Claudio Ranieri, trener Intera, također je priznao kako njegova momčad nije briljirala.

- Nakon pobjede nad Milanom, u ovoj utakmici imali smo problema. Lazio je igrao odlično, ali piše se i pamti rezultat. Ne, ne zanima me estetski dojam. Scudetto? Ako ovako nastavimo, zašto ne. - poručio je Ranieri. Najveću istinu podcrtao je Beppe Bergomi, sukomentator Sky Sporta i legenda Intera.

- "Nerazzurri" su kompletno promijenili filozofiju. Čak i protiv Lazija kod kuće igraju na kontre. Za sada im ide. - rekao je Bergomi.

 

SERIE A, POREDAK: Juventus 41, Milan 40, Udinese 38, Inter 35, Lazio 33...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.