×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Četvrtak, 26. siječnja 2012. 06:58
Serie A

Cavani potopio Inter, Siena bolja od Chieva

U četvrtfinalnim susretima Kupa Italije, Napoli je na svom travnjaku svladao Inter s 2:0, Siena u gostima bolja od Chieva 1:0.
Od kad ne igra Tevez je izgubio oko 11 mil. eura na ime plaćenih kazni, odnosno neisplaćenih plaća i bonusa. Skup godišnji odmor za igrača koji bi prema ugovoru tjedno trebao zarađivati 240.000 eura
U večerašnjem susretu četvrtfinala Kupa Kralja između Barcelone i Real Madrida ulog nije samo rezultatski. Mnogi tvrde da je Jose Mourinho na izlaznim vratima.
Juventus je u četvrtfinalu Kupa uvjerljivo svladao Romu s 3:0. Alessandro Del Piero podsjetio je na svoje najbolje dane.
Nilmar je izostavljen iz sastava za ogled sa Sportingom budući da ga španjolski prvoligaš namjerava prodati Sao Paolu
U izboru AIC (udruženje nogometaša Italije), Zlatan Ibrahimović proglašen je najboljim igračem Serie A u 2011. Massimiliano Allegri najbolji trener.
"Žuta podmornica" je u posljednjem susretu 19. kola Primere svladala Sporting Gijon sa 3:0. Strijelci Ruben, Borja Valero i Soriano.
Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić, prema riječima njegova oca, želi potpisati za klub s Anfielda.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.