×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Usprkos porazu Italije protiv SAD-a, izbornik Cesare Prandelli nije zabrinut. Dapače, uvjeren je kako će "Azzurri" na Europskom prvenstvu briljirati.
Da Modrić igra u klubu kao u reprezentaciji, ne bi bio ni na klupi Tottenhama
Suparnici Hrvatske na Euru također su odigrali prijateljske utakmice. Irska - Češka 1:1, Italija - SAD 0:1, Španjolska - Venzuela 5:0.
Izbornik Hrvatske priznao je nemoć naše reprezentacije. Iako smo svi znali da je Ibrahimović glavna prijetnja, nismo ga "sanirali".
Švedska je na krilima briljantnog Zlatana Ibrahimovića svladala Hrvatsku sa 3:1. Slavena Bilića očekuje ogroman posao.
Županijski sud u Splitu presudio je u korist španjolske menadžerske agencije Afis i Hajduk mora u roku od 15 dana po primitku rješenja isplatiti dug koji iznosi dva milijuna eura
Predsjednik Intera, Massimo Moratti, priznao je kako će na ljeto promijeniti trenera. Prvi "pick" je Andre Villas - Boas, koji je već "bivši" u Chelseaju.
Uprava splitsko-dalmatinske županije podnijet će prijave protiv izgrednika jer cijeli stadion bio je pod video nadzorom
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.