Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Držale smo igru u svojim rukama i pred kraj prvog poluvremena imale tri gola razlike. Tada dolazi do neobjašnjivog pada u našoj igri, kaže rukometašica Zameta Ćamila Mičijević

Unatoč europskom neuspjehu u rujnu, momčad Crvene zvezde i ove sezone nominalno izgleda spremno za obraniti naslov osvojen lani, i dalje su tu ona ista jaka imena koja su prošle sezone osvojila sve.

Idemo utakmicu po utakmicu. Najprije moramo ozbiljno shvatiti Mladost koja nas je u prvom dijelu prvenstva dosta namučila u Rijeci, a tek onda nam dolazi Eger, kaže Peroš.

Subota, Kozala (20.30): Kvarner 2010 - GKK Šibenik. Sedam su uzastopnih pobjeda upisali Šibenčani, sedam ih imaju i Riječani

Subota (18): Trešnjevka - Zamet. Bit će nam vrlo teško, no mi svoju zacrtanu računicu imamo. Idemo odigrati najbolje što možemo, kaže trenerica Zameta.

Što je,  tu je! Naravno da nam je svima žao da u onakvoj atmosferi nismo pobjedom zahvalili našim navijačima, kaže Petar Muslim nakon poraza od Mađarske u Šibeniku

Bez dobrog golmana nema uspjeha, ali niti bez lakih golova koji su iz kontri i polukontri uvijek bili hrvatska jača strana. AKo te dvije stavke budu funkcionirale kako valja, sve je moguće, kaže Načinović.

Krenulo se s pripremama kako je krajem godine bilo i planirano, kaže Marin Mišković, trener Zamećana. Izborna skupština kluba planirana za kraj siječnja. 

Hrvatska ponovno ima relativno laganu prvu skupinu u kojoj se sastaje sa Bjelorusijom, Crnom Gorom i Švedskom. O skupini s kojom se križaju ne treba trošiti superlative, jer ondje su Srbija, Francuska, Poljska i Rusija.

Ostala je ista ekipa na okupu kao i u prvom dijelu i ne bježimo od uloge favorita za novi regionalni naslov. U drugom dijelu moglo bi nam biti lakše pošto smo teška gostovanja u Crikvenici i Puli već odradili, kaže Dragojević.

Standings provided by SofaScore