Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Šteta je samo u tome što će se dvije ekipe susresti na lošem travnjaku u Kranjčevićevoj. Obje ekipe žele igrati, bilo bi to zaista interesantno za vidjeti na pravom terenu,  kaže Kek

Protiv Jollyja smo nesretno izgubili, a u Osijeku nam se dogodilo ono što nam se već nebrojeno puta dogodilo na gostovanjima, kaže Ceranja.

Kada bi nam se dogodila serija pobjeda u sljedeća dva kola kojom bismo ovjekovječili slavlje protiv Šibenika, bili bismo vrlo blizu tog dosad nedohvaćenog doigravanja, veli Marić.

Ivanić Grad (19): Ivanić . Zamet. Moramo ih respektirati kao sudionike četvrtfinala, ali trebali bismo opravdati našu ulogu favorita, kaže trenerica riječkog sastava Adrijana Prosenjak.

A-1 liga za prvaka - 4. kolo: Kvarner 2010 - GKK Šibenik 84:77 (16:19, 22:21, 22:22, 24:15). Susret je odlučen tricama Marinellija i Štembergera na ulasku u posljednje dvije minute.

U domaćim ogledima s Alkarom i Kaštelom moramo tražiti pobjede, a ako se slavlje dogodi i u utorak navečer, onda će se moći reći da je pola posla oko ostanka u ligi učinjeno, kaže Naglić.

Zagreb je iskusna, logistički i skuplja momčad. Sve su to listom profesionalci za razliku od Kvarnera kojeg ipak čini šest studenata, jedan školarac i pet profesionalaca, ističe Mance

Ne vrijedi sada žaliti za prolivenim mlijekom, treba dignuti glave i ići naprijed, kaže Marinelli uoči utakmice protiv Šibenika, koja se igra u utorak (18) na Zametu

Susret 3. kola: Zagreb - Kvarner 2010 83:79 (24:13, 11:11, 17:26, 18:20, produžetak 13:9). Kvarner je na minutu i pol prije kraja imao tri razlike i pokušaj Marinellija za tri poena. Nije ušlo...

Posljednja pobjeda Kvarnera 2010 protiv Zagreba dogodila se prije skoro godinu dana. Drugog dana svibnja prošle godine Riječani su na Zametu slavili sa 80:74 u pretposljednjem kolu Lige za prvaka.

Standings provided by SofaScore