Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Susret 12. kola: Kvarner 2010 - Gorica 88:78 (27:19, 25:22, 15:15, 21:22).

Imamo još pet kola do kraja prvenstva, ni ovotjednom pobjedom ništa ne bi bilo riješeno, kaže Neven Strukan. Sada je pravo vrijeme da se vratimo gostujućim pobjedama, u derbiju protiv izravnog konkurenta i lidera lige, kaže Miroslav Hrgovčić.

Imamo šanse za veselje do kraja sezone, na nama je da se psihološki dobro pripremimo i da pokažemo da smo na pravoj razini, kaže trenerica Adrijana Prosenjak.

Sada sam još bolji trener nego što sam bio prije šest godina kada sam došao u Rijeku, kaže Asić

Naši glavni igrači su i u nešto manjem vremenskom periodu na parketu pokazali primjer mlađima kako se treba igrati, rekao je trener Mance nakon velike pobjede u Šibeniku (73:104).

Dvije pobjede zaostatka bit će jako teško nadoknaditi, toga su bili svjesni i u Škrljevu pa su nakon sinoćnjeg poraza Jollyja od Zaboka reagirali na društvenim mrežama.

Nema ozlijeđenih, nema želučanih tegoba, nema probavnih smetnji, čini se kao da je sve spremno za borbu do posljednjeg zvuka sirene u 14. kolu.

Jug igra kod kuće, oni su ti koji moraju pobijediti. Na koncu, oni već misle da je sve gotovo, kaže Muslim uoči treće utakmice finalne serije za vaterpolskog prvaka Hrvatske

Jug je u velikoj prednosti, međutim protiv njih se može igrati. Samo, moramo smanjiti broj nekakvih naših tehničkih pogrešaka kako bismo stigli do za nas željenog rezultata, kaže Vićan

Doigravanje za prvaka Hrvatske za nas bi bila velika nagrada i pokazatelj koliko smo toga dobrog napravili kroz protekle četiri sezone. Ako se ne dogodi, ništa zato, kaže sportski direktor Kvarnera 2010.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.