STRAVIČNA FOTKA Košarkaš belgijskog kluba ranjen u terorističkom napadu

Utorak, 22. ožujka 2016. 15:41 Napisao/la  SC

 Jezovita fotografija ranjenog Sebastienaa Bellina (37) obišla je svijet nakon terorističkih napada bombaša samoubojica na zračnu luku u Bruxellesu


U stravičnom terorističkom napadu u Bruxellesu poginulo je najmanje 32 osobama, a među ranjenima je bivši košarkaš belgijskog kluba Oostende. Jezovita fotografija ranjenog Sebastienaa Bellina (37) obišla je svijet nakon terorističkih napada bombaša samoubojica na zračnu luku u Bruxellesu.

Sebastien Bellin je Brazilac s belgijskom putovnicom, a za Oostende je igrao od 2006. do 2009. godine. Brazilski centar od 2013. godine igra za drugoligaški Gent.

- Našem bivšem igraču Sebastienu Bellinu želimo da izdrži i brzo se oporavi od ovoga, napisao je belgijski klub Oostende na svojoj stranici na Twitteru.

Sebastien je prebačen u jednu od bolnica u Bruxellesu gdje od jutra vlada izvanredno stanje. Nije poznato u kakvom je stanju.

U zračnoj luci koju su napali teroristi bila je i košarkaška momčad Antwerp Giantsa koja je putovala u Italiju na utakmicu Fibinog Eurokupa protiv Varesea.

Odletjeli su prema Italiji samo 15 minuta prije bombaških napada.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.