STRAVIČNA FOTKA Košarkaš belgijskog kluba ranjen u terorističkom napadu

Utorak, 22. ožujka 2016. 15:41 Napisao/la  SC

 Jezovita fotografija ranjenog Sebastienaa Bellina (37) obišla je svijet nakon terorističkih napada bombaša samoubojica na zračnu luku u Bruxellesu


U stravičnom terorističkom napadu u Bruxellesu poginulo je najmanje 32 osobama, a među ranjenima je bivši košarkaš belgijskog kluba Oostende. Jezovita fotografija ranjenog Sebastienaa Bellina (37) obišla je svijet nakon terorističkih napada bombaša samoubojica na zračnu luku u Bruxellesu.

Sebastien Bellin je Brazilac s belgijskom putovnicom, a za Oostende je igrao od 2006. do 2009. godine. Brazilski centar od 2013. godine igra za drugoligaški Gent.

- Našem bivšem igraču Sebastienu Bellinu želimo da izdrži i brzo se oporavi od ovoga, napisao je belgijski klub Oostende na svojoj stranici na Twitteru.

Sebastien je prebačen u jednu od bolnica u Bruxellesu gdje od jutra vlada izvanredno stanje. Nije poznato u kakvom je stanju.

U zračnoj luci koju su napali teroristi bila je i košarkaška momčad Antwerp Giantsa koja je putovala u Italiju na utakmicu Fibinog Eurokupa protiv Varesea.

Odletjeli su prema Italiji samo 15 minuta prije bombaških napada.