Serie A: Juventus na gostovanju kod Sampdorije i bez ozljeđenog Mandžukića slavio deveti put u nizu

Nedjelja, 10. siječnja 2016. 22:46 Napisao/la  SC

Susret 19. kola: Sampdoria - Juventus 1:2

Juventus je i bez ozlijeđenog Marija Mandžukića uspio ostvariti devetu uzastopnu pobjedu te tako stići Inter na ljestvici Serie A i samo je dva boda iza vrha, još je jedino Napoli ispred. Da početak sezone nije bio onako loš, već bi na polovici prvenstva novi naslov prvaka za Juventus bio gotovo u džepu. Ali i ovako Juve je opet za mnoge prvi favorit ovosezonskog nadmetanja najboljih talijanskih klubova.

U posljednjoj utakmici 19. kola Stara je dama pobijedila Sampdoriju u Đenovi s 2:1. Ništa čudno, ovo je ionako kolo gostiju. Naime, od deset utakmica čak u osam pobijedili su gosti, a Carpi je protiv Udinesea jedini domaćin koji je osvojio tri boda.

Mandžukić je zbog ozljede propustio dvoboj, Pogba je (slučajno ili vrlo vješto) pogodio za 1:0 u 17. minuti, Khedira je u 46. iskoristio sjajno Dybalino dodavanje za 2:0, a Antonio Cassano je svojim prvim golom sezone iz prvog udarca u okvir Juventusova gola vratio neizvjesnost u 64. minuti.

U 93. minuti Moisander je 'počistio' Zazu u kontri i dobio crveni karton, a minutu kasnije Juventus je morao spašavati pobjedu nakon gužveu svojih šesnaest metara.

Serie A - 19. kolo

Sampdoria - Juventus 1:2 (Cassano 64/Pogba 17, Khedira 46)

SAMPDORIA: Viviano - Cassani, Moisander, Zukanović, Regini - Barreto (73 Muriel), Fernando, Soriano (37 Ivan) - Carbonero, Cassano, Eder (85 Rodriguez)

JUVENTUS: Buffon - Rugani, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner (65 Cuadrado), Khedira, Hernanes, Pogba, Evra - Dybala (89 Padoin), Morata (77 Zaza)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.