KLADIONIČARSKA AFERA

Almir Gegić uhićen zbog namještanja rezultata

Utorak, 27. studenog 2012. 12:03 Napisao/la  SC

Gegić priznaje da se kladio na namještene utakmice, ali demantira da je namještao rezultate

Talijanska policija objavila je da je uhitila srpskog nogometaša Almira Gegića, koji je u bijegu od lipnja 2011. godine, a tražen je zbog umješanosti u kladioničarski skandal na Apeninskom poluotoku. Nakon više od godine dana bježanja Gegić se predao talijanskoj policiji i sproveden je u zatvor u Cremoni, a pred sud bi trebao izaći u četvrtak. Inače, u istrazi oko namještanja utakmica u talijanskom nogometu više od 100 ljudi privedeno je na ispitivanje, a pedeset je uhićeno. Gegić, koji je igrao za Vicenzu od 1998. do 200. godine,  navodno je bio veza između azijskih kladionica i talijanskih nogometaša

Prema pisanju srpskog portala sportske.net Gegić je priznao da se kladio na namještene utakmice, ali je demantirao da je sam sudjelovao u namještanju. U isto vijeme tvrdi da je Antonio Conte, trener Juventusa, nevin iako je suspendiran jer je prema odluci suda znao za namještanje utakmica dok je vodio momčad Siene.

- Mediji su mi nudili novac da umiješam Contea u priču. Ne poznam čovjeka, niti sam ikada s njime kontaktirao, rekao je Gegić, a prenose sportske.net potvrdivši da je cijela svlačionica Siene znala za namještanje.

Prema svemu sudeći Gegić je jako dobro upućen u cijelu situaciju i mnogim igračima na Apeninskom poluotoku sigurno nije svejedno što će uskoro dati iskaz policiji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.