NAPUSTIO OLD TRAFFORD

Wayne Rooney ponovo u Evertonu nakon 13 godina

Nedjelja, 09. srpnja 2017. 15:22 Napisao/la  SC

Nisam se vratio samo zato što je to klub za koji navijam, rekao je Rooney

Everton je i službeno potvrdio da se Wayne Rooney nakon 13 godina igranja na Old Traffordu vratio kući.

Najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske stigao je u Liverpool obaviti liječničke preglede, a nakon toga je stigla i službena potvrda transfera.

Rooney je bio kapetan Uniteda, osvojio je niz trofeja na Old Traffordu, a prošle je sezone izgubio mjesto u Mourinhovoj momčadi.

- Pokazao je ambiciju i pobjednički mentalitet i drago nam je da se vratio. On voli Everton i jako se želio vratiti. Ima 31 godinu i ne sumnjam u njegove kvalitete, rekao je menadžer Koeman.

- Doista osjećam da klub ide u pravom smjeru, dovodi prave igrače i osvojiti neki trofej bio bi vrh. Sjajan je osjećaj vratiti se, jako sam uzbuđen, jedva čekam da upoznam sve i zaigram, rekao je Rooney za klupsku stranicu i nastavio:

- Već vidim kako će mi prva utakmica biti emotivna i radujem se. Nisam se vratio samo zato što je to klub za koji navijam, u kojem sam igrao, nego zato što osjećam da možemo uspjeti. Znam da će na meni biti pritisak, ali spreman sam. Još se i novi stadion gradi, doista je dobro vrijeme za biti igrač i navijač Evertona. A ionako već godinama govorim da ukoliko napustim Manchester United, mogu otići samo u Everton, ni jedan drugi premijerligaški klub. I otkako se Everton javio da je zainteresiran, rekao sam menadžeru neka ode k njima i dogovori se, zaključio je Rooney.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.