Tevez izgubio 11 mililjuna eura dok čeka novog poslodavca

Srijeda, 25. siječnja 2012. 17:52 Napisao/la  I. V.

Od kad ne igra Tevez je izgubio oko 11 mil. eura na ime plaćenih kazni, odnosno neisplaćenih plaća i bonusa. Skup godišnji odmor za igrača koji bi prema ugovoru tjedno trebao zarađivati 240.000 eura

Carlitos Tevez od 7. studenog 2011. godine nije u planovima Roberta Mancinija, menadžera Manchester Cityja. Tevez je u tom razdoblju izgubio oko 11 mil. eura na ime plaćenih kazni, odnosno neisplaćenih plaća i bonusa. Skup godišnji odmor za igrača koji bi prema ugovoru tjedno trebao zarađivati 240.000 eura.

Podsjetnika radi, sukob s Mancinijem trajao je duže razdoblje, a eskalirao je kada Tevez nije htio ući u igru kao pričuva u utakmici protiv Bayerna. Nakon toga Mancini je prekiržio bivšeg kapetana i najboljeg igrača protekle sezone, a Tevez nije htio ostati u Manchesteru, trenirati izdvojeno i lagodno zarađivati. Tijekom zimskog prijelaznog roka nekoliko velikih klubova iskazalo je interes za Tevezove usluge, u prvom redu Milan, Inter i PSG. Tevez je htio u Milan, koji nije mogao zatvoriti financijsku kontrukciju transfera ako ne proda Pata. PSG i Inter ostali su u drugom redu potencijalnih kupaca.

  Bliži se kraj prijelaznog roka, Tevez još uvijek nema kluba. Ako do 31. siječnja Tevez ne pronađe novi klub, ostaje igrač Manchester Cityja. U tom slučaju Tevez se mora vratiti u  "deprimirajući" grad i odjenuti dres kluba menadžer kojega jedva čeka Teveza. U suprotnom će skupo plaćati produženi odmor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.