Tevez izgubio 11 mililjuna eura dok čeka novog poslodavca

Srijeda, 25. siječnja 2012. 17:52 Napisao/la  I. V.

Od kad ne igra Tevez je izgubio oko 11 mil. eura na ime plaćenih kazni, odnosno neisplaćenih plaća i bonusa. Skup godišnji odmor za igrača koji bi prema ugovoru tjedno trebao zarađivati 240.000 eura

Carlitos Tevez od 7. studenog 2011. godine nije u planovima Roberta Mancinija, menadžera Manchester Cityja. Tevez je u tom razdoblju izgubio oko 11 mil. eura na ime plaćenih kazni, odnosno neisplaćenih plaća i bonusa. Skup godišnji odmor za igrača koji bi prema ugovoru tjedno trebao zarađivati 240.000 eura.

Podsjetnika radi, sukob s Mancinijem trajao je duže razdoblje, a eskalirao je kada Tevez nije htio ući u igru kao pričuva u utakmici protiv Bayerna. Nakon toga Mancini je prekiržio bivšeg kapetana i najboljeg igrača protekle sezone, a Tevez nije htio ostati u Manchesteru, trenirati izdvojeno i lagodno zarađivati. Tijekom zimskog prijelaznog roka nekoliko velikih klubova iskazalo je interes za Tevezove usluge, u prvom redu Milan, Inter i PSG. Tevez je htio u Milan, koji nije mogao zatvoriti financijsku kontrukciju transfera ako ne proda Pata. PSG i Inter ostali su u drugom redu potencijalnih kupaca.

  Bliži se kraj prijelaznog roka, Tevez još uvijek nema kluba. Ako do 31. siječnja Tevez ne pronađe novi klub, ostaje igrač Manchester Cityja. U tom slučaju Tevez se mora vratiti u  "deprimirajući" grad i odjenuti dres kluba menadžer kojega jedva čeka Teveza. U suprotnom će skupo plaćati produženi odmor.

Tablice omogućuje Sofascore