Premierliga: Manchester City nadigrao Liverpool, večer za zaborav Lovrena i obrane

Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. 23:07 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola: Manchester City - Liverpool 3:1 (Jovetić 41', 55', Aguero 69'/ Zabaleta 83'-ag)

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Liverpool 3:1 u derbiju drugog kola engleskog prvenstva. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za Redse i ovoga puta nije se proslavio kao ni ostatak momčadi.  Manchester je poveo u 41. minuti. Nasri je ubacio loptu, Lovren je kratko odbio glavom. Moreno je sporo reagirao, a Jovetić pospremio loptu u mrežu - 1:0.

Domaćin je udvostručio prednost u 55. minuti. Obrana Liverpoola opet je ispala, Nasri je probio desnu stranu i ubacio, a Jovetić pospremio u mrežu.

Treći gol stigao je u 69. minuti. Navas je dugom loptom proigrao Aguera koji je pobjegao Lovrenu na širokom prostoru, a argentinski napadač pospremio je loptu u mrežu. Redsi su do kraja smanjili autgolom Zabalete.

Manchester City - Liverpool 3:1 (Jovetić 41', 55', Aguero 69'/ Zabaleta 83'-ag)

MANCHESTER CITY: Hart, Kompany, Demichelis, Clichy, Zabaleta, Nasri, Silva (od 65' Navas), Toure, Fernando, Džeko (od 68' Aguero), Jovetić (od 80' Fernandinho).

LIVERPOOl: Mignolet, Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Allen (od 75' Can), Henderson, Coutinho (od 60' Marković), Sterling (od 79' Lambert), Sturridge.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.