Premierliga: Manchester City nadigrao Liverpool, večer za zaborav Lovrena i obrane

Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. 23:07 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola: Manchester City - Liverpool 3:1 (Jovetić 41', 55', Aguero 69'/ Zabaleta 83'-ag)

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Liverpool 3:1 u derbiju drugog kola engleskog prvenstva. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za Redse i ovoga puta nije se proslavio kao ni ostatak momčadi.  Manchester je poveo u 41. minuti. Nasri je ubacio loptu, Lovren je kratko odbio glavom. Moreno je sporo reagirao, a Jovetić pospremio loptu u mrežu - 1:0.

Domaćin je udvostručio prednost u 55. minuti. Obrana Liverpoola opet je ispala, Nasri je probio desnu stranu i ubacio, a Jovetić pospremio u mrežu.

Treći gol stigao je u 69. minuti. Navas je dugom loptom proigrao Aguera koji je pobjegao Lovrenu na širokom prostoru, a argentinski napadač pospremio je loptu u mrežu. Redsi su do kraja smanjili autgolom Zabalete.

Manchester City - Liverpool 3:1 (Jovetić 41', 55', Aguero 69'/ Zabaleta 83'-ag)

MANCHESTER CITY: Hart, Kompany, Demichelis, Clichy, Zabaleta, Nasri, Silva (od 65' Navas), Toure, Fernando, Džeko (od 68' Aguero), Jovetić (od 80' Fernandinho).

LIVERPOOl: Mignolet, Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Allen (od 75' Can), Henderson, Coutinho (od 60' Marković), Sterling (od 79' Lambert), Sturridge.

Tablice omogućuje Sofascore