Sergio Ramos nije zadovoljan u Madridu, Manchester United ponudio 45 mil. eura

Četvrtak, 25. lipnja 2015. 11:39 Napisao/la  SC

Odnosi Sergija Ramosa i predsjednika Florentina Péreza nisu dobri, Ramos tvrdi da predsjednik nije održao svoje obećanje 


Sergio Ramos nije zadovoljan statusom u Real Madridom, tenzije zadnjih tjedana rastu. Situaciju budno prati Manchester United, koji je ponudio 45 mil. eura odštete za kapetana Real Madrida i vratara De Geu u paketu. Real Madrid odbio je ponudu, što ne znači da Ramos ostaje u Madridu.

U srijedu su za isti stol sjeli Sergio Ramos, njegov brat i zastupnik Rene, te izvršni direktor Real Madrida José Ángel Sánchez. Tema razgovora bili su uvjeti Ramosova ugovora, kapetan Real Madrida ima 29 godina, na vrhuncu je karijere i želi bolje uvjete. Odnosi Sergija Ramosa i predsjednika Florentina Péreza nisu dobri, Ramos tvrdi da predsjednik nije održao svoje obećanje o nagradi nakon njegova pogotka u Lisabonu prošle godine u finalu Lige prvaka. Ramos je izjednačio na 1:1 protiv Atletica u zadnjim trenucima susreta, Real Madrid je u produžecima (4:1) postao europski prvak.

Izvršni direktor José Ángel Sánchez ima nezahvalnu ulogu smiriti strasti i pokušati privoliti kapetana na daljnju suradnju. Perez je obojici dao rok, Sergio Ramos mora riješiti svoj status do početka priprema 11. srpnja.

Manchester United čeka...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.