Sergio Ramos nije zadovoljan u Madridu, Manchester United ponudio 45 mil. eura

Četvrtak, 25. lipnja 2015. 11:39 Napisao/la  SC

Odnosi Sergija Ramosa i predsjednika Florentina Péreza nisu dobri, Ramos tvrdi da predsjednik nije održao svoje obećanje 


Sergio Ramos nije zadovoljan statusom u Real Madridom, tenzije zadnjih tjedana rastu. Situaciju budno prati Manchester United, koji je ponudio 45 mil. eura odštete za kapetana Real Madrida i vratara De Geu u paketu. Real Madrid odbio je ponudu, što ne znači da Ramos ostaje u Madridu.

U srijedu su za isti stol sjeli Sergio Ramos, njegov brat i zastupnik Rene, te izvršni direktor Real Madrida José Ángel Sánchez. Tema razgovora bili su uvjeti Ramosova ugovora, kapetan Real Madrida ima 29 godina, na vrhuncu je karijere i želi bolje uvjete. Odnosi Sergija Ramosa i predsjednika Florentina Péreza nisu dobri, Ramos tvrdi da predsjednik nije održao svoje obećanje o nagradi nakon njegova pogotka u Lisabonu prošle godine u finalu Lige prvaka. Ramos je izjednačio na 1:1 protiv Atletica u zadnjim trenucima susreta, Real Madrid je u produžecima (4:1) postao europski prvak.

Izvršni direktor José Ángel Sánchez ima nezahvalnu ulogu smiriti strasti i pokušati privoliti kapetana na daljnju suradnju. Perez je obojici dao rok, Sergio Ramos mora riješiti svoj status do početka priprema 11. srpnja.

Manchester United čeka...

Tablice omogućuje Sofascore