ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Real izjednačio rekord Barcelone

Subota, 06. prosinca 2014. 18:57 Napisao/la  SC

Utakmice 14. kola: Elche - Atletico 0:2, R. Madrid - Celta 3:0. Ronaldo je postigao hat-trick, Mandžukić strijelac


Nogometaši Real Madrida nadigrali u Celtu 3:0 u utakmici 14. kola upisavši 18. uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima! Kraljevski klub na taj je način u ovom trenutku izjednačio rekord Barcelone iz sezone 2005./2006.

Tri gola za Real postigao je Cristiano Ronaldo (36'-11m, 65', 81'). Ronaldo je tako stigao do 200. pogotka u Primeri u 178 utakmici.

Nogometaši madridskog Atletica pobijedili su Elche 2:0 u utakmici 14. kola španjolskog prvenstva. Gosti u poveli u 16. minuti kada je Gimenez zabio na asistenciju Turana.

Končanih 2:0 za goste postavio je Mandžukić. Gabi je odlično proigrao hrvatskog reprezentativca koji se sjurio prema golu i iz malog kuta prizemnim udarcem zatresao mrežu.

Mandžukić je igrao do 74. minute kada ga je zamijenio Griezmann. U redovima Elchea Mario Pašalić igrao je do  60. minute kada ga je zamijenio Herrera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.