JOSE MOURINHO ODLUČIO

Luka Modrić počinje protiv Granade

Subota, 01. rujna 2012. 09:56 Napisao/la  SC

Trener Real Madrida pokušava podjednako opteretiti sve igrače u uvodu sezone

Jose Mourinho blizu je odluke da Luka Modrić zaigrao od početka utakmice protiv Granade u nedjelju, prenosi klubu bliska Marca. Mourinho smatra da su utakmice najbolji način da se Modrić što prije vrati u optimalno stanje nakon što je mjesec dana trenirao izdvojeno. I to je jedan od razloga zašto je Modrić debitirao u utakmici protiv Barcelone, svima je jasno da hrvatski reprezentativac neće dosegnuti potrebnu razinu forme dok ne uđe u momčadski proces treninga.

Tijekom debija Modrić je ostavio pozitivne dojmove, Mourinho je zadovoljan njegovim kretanjima, načinom na koji sudjeluje u igri. Modrić je čak imao i priliku postati strijelac, njegov udarac završio je u tijelu Alexa Songa, debitant u dresu Barcelone spriječio je pogodak.

Drugi razlog zbog kojeg bi Modrić mogao početi utakmicu je Mourinhov način uvođenja igrača u sezonu, trener Real Madrida pokušava podjednako opteretiti sve igrače u uvodu sezone. Kako sezona prolazi, tako se profiliraju igrači koji na kraju sezone podnose opterećenja važnijih utakmica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.