JOSE MOURINHO ODLUČIO

Luka Modrić počinje protiv Granade

Subota, 01. rujna 2012. 09:56 Napisao/la  SC

Trener Real Madrida pokušava podjednako opteretiti sve igrače u uvodu sezone

Jose Mourinho blizu je odluke da Luka Modrić zaigrao od početka utakmice protiv Granade u nedjelju, prenosi klubu bliska Marca. Mourinho smatra da su utakmice najbolji način da se Modrić što prije vrati u optimalno stanje nakon što je mjesec dana trenirao izdvojeno. I to je jedan od razloga zašto je Modrić debitirao u utakmici protiv Barcelone, svima je jasno da hrvatski reprezentativac neće dosegnuti potrebnu razinu forme dok ne uđe u momčadski proces treninga.

Tijekom debija Modrić je ostavio pozitivne dojmove, Mourinho je zadovoljan njegovim kretanjima, načinom na koji sudjeluje u igri. Modrić je čak imao i priliku postati strijelac, njegov udarac završio je u tijelu Alexa Songa, debitant u dresu Barcelone spriječio je pogodak.

Drugi razlog zbog kojeg bi Modrić mogao početi utakmicu je Mourinhov način uvođenja igrača u sezonu, trener Real Madrida pokušava podjednako opteretiti sve igrače u uvodu sezone. Kako sezona prolazi, tako se profiliraju igrači koji na kraju sezone podnose opterećenja važnijih utakmica.