ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

David Beckham potpisao za PSG

Četvrtak, 31. siječnja 2013. 14:17 Napisao/la  SC

Pedro Morales posuđen Malagi, a Marko Livaja Atalanti

Legendarni engleski internacionalac David Beckham (37) novo je pojačanje francuskog prvoligaša PSG-a. Bivši kapetan Gordog Albiona za zadnji ugovor karijere odabrao je klub uz Pariza. Beckham je bio blizu prelaska u redove PSG-a i u siječnju prošle godine, ali je odabrao produljiti boravak u Kaliforniji gdje je nastupao za LA Galaxy za još jednu sezonu.

Klub je promjenio i bivši igrač Dinama Pedro Morales koji karijeru nastavlja u redovima španjolske Malage. Malaga je Čileanca posudila do kraja sezone, pa će Morales imati priliku zaigrati u osmini finala Lige prvaka.

Na posdubu ide i mladi hrvatski reprezentativac Marko Livaja koji će narednih godinu i pol dana nositi dres Atalante. Naime, kako nije uspio  izboriti standardno  mjesto u prvoj momčadi Intera prihvatio je ponudu Atalante jer želi igrati a ne sjediti na klupi za pričuve, minutažu je dobivao na "kapaljku". Inače, Livaja sa četri postignuta gola najbolji strijelac Intera u Europskoj ligi, no niti to mu nije pomoglo da zadobije povjerenje trenera Andrea Stramaccionija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.