ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

David Beckham potpisao za PSG

Četvrtak, 31. siječnja 2013. 14:17 Napisao/la  SC

Pedro Morales posuđen Malagi, a Marko Livaja Atalanti

Legendarni engleski internacionalac David Beckham (37) novo je pojačanje francuskog prvoligaša PSG-a. Bivši kapetan Gordog Albiona za zadnji ugovor karijere odabrao je klub uz Pariza. Beckham je bio blizu prelaska u redove PSG-a i u siječnju prošle godine, ali je odabrao produljiti boravak u Kaliforniji gdje je nastupao za LA Galaxy za još jednu sezonu.

Klub je promjenio i bivši igrač Dinama Pedro Morales koji karijeru nastavlja u redovima španjolske Malage. Malaga je Čileanca posudila do kraja sezone, pa će Morales imati priliku zaigrati u osmini finala Lige prvaka.

Na posdubu ide i mladi hrvatski reprezentativac Marko Livaja koji će narednih godinu i pol dana nositi dres Atalante. Naime, kako nije uspio  izboriti standardno  mjesto u prvoj momčadi Intera prihvatio je ponudu Atalante jer želi igrati a ne sjediti na klupi za pričuve, minutažu je dobivao na "kapaljku". Inače, Livaja sa četri postignuta gola najbolji strijelac Intera u Europskoj ligi, no niti to mu nije pomoglo da zadobije povjerenje trenera Andrea Stramaccionija.