Kvalifikacije za SP: Španjolci protiv tricolora traže 25 uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama

Utorak, 16. listopada 2012. 11:21 Napisao/la  SC

Velika prepreka za Francuze bit će i Iker Casillas kojem nedostaje jedna utakmica da sruši rekord Santiaga Canizaresa od devet uzastopnih utakmica bez primljenog pogotka!

I dok će oči hrvatkih navijača biti usmjerene prema Osijeku i dvoboju Hrvatske i Walesa, diljem Europe igrat će se kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Najzanimljiviji par večeri zasigurno je ogled Španjolske i Francuske, a glavno je pitanje mogu li tricolori zaustaviti Furiju u nastojanju da ostvari 25 uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama za velika natjecanja. Sto i petnaest dana prošlo je od četvrtfinala Europskog prvenstva u Donjecku kada je Španjolska slavila 2:0. Inače, obje reprezentacije nakon dva odigrana kola imaju maksimalnih šest bodova.

- Igramo već dugo vremena zajedno i mislim da još postoji motivacija da nastavimo istim putem, poruka je Andresa Inieste uoči ogleda s Francuskom. Pobjeda u petak na gostovanju kod Bjelorusije bila je najbolja potvrda da je Španjolska gladna pobjeda. Francuska je u isto vrijeme izgubila prijateljski ogled protiv Japana.

Velika prepreka za tricolore bit će i Iker Casillas kojem nedostaje jedna utakmica da sruši rekord Santiaga Canizaresa od devet uzastopnih utakmica bez primljenog pogotka!

- U svim najboljim scenarijima teško ćemo parirati Španjolskoj. Morat ćemo se dobro braniti, a kada dobijemo priliku moramo biti puno efikasniji nego protiv Japana, rekao je Didier Deschamps, izbornik Francuske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.