HOĆE LI OSTATI ROĐENI GUBITNIK? Harry Kane u finalu Europskog prvenstva može osvojiti prvi trofej u karijeri, Zlatna kopačka iz prošle sezone jedan je od najboljih strijelaca u povijesti engleskog nogometa

Nedjelja, 14. srpnja 2024. 13:56 Napisao/la  SC

Na početku prošle sezone došao  u Bayern osvajati trofeje, na kraju sezone ništa nije osvojio

Harry Kane u finalu Europskog prvenstva može osvojiti prvi trofej u karijeri, Zlatna kopačka iz prošle sezone jedan je od najboljih strijelaca u povijesti engleskog nogometa

Uoči finalne utakmice EP-a između Španjolske i Engleske u središtu pozornosti je Harry Kane.

Malo je u povijesti nogometa bilo tako velikih igrača koji su p(o)stali rođeni gubitnici,  zvuči nevjerojatno da 30-godišnji Kane u finalu EP-a može osvojiti prvi trofej u karijeri!

Kane je jedan od najboljih strijelaca u povijesti engleskog nogometa, ukupno je postigao 406 pogodaka, postigao je najviše pogodaka za englesku reprezentaciju (66), drugi je strijelac u povijesti Premierlige (213)...

U Tottenhamu je igrao od 2009. do 2023. godine, nikada ništa nije osvojio u klupskom nogometu, izgubio je pet finala u kojima je igrao: finale Eura 2020. (Engleska), finale Lige prvaka 2019. (Tottenham), dva Liga kupa (2014.-15. i 2020.-21.) (Tottenham) i njemački Superkup (2024.) (Bayern).

Na početku prošle sezone za 95 mil. eura došao je u Bayern osvajati trofeje, debitirao je porazom u Superkupu od RB Leipziga (0:3) uz hat-trick Danija Olma.

Već nakon 15 utakmica u dresu Bayerna ostao je bez trofeja u njemačkom nogometu, Bayern je u Ligi prvaka ispao od Real Madrida.

Prošle sezone opet je bio najbolji strijelac, u prvoj sezoni u dresu Bayerna osvojio je Zlatnu kopačku s 36 pogodaka 32 ligaške utakmice.

Najbolji strijelac može postati i na EP-u, uoči finala po 3 pogotka postignuili su Dani Olmo, Cody Gakpo, Harry Kane, Jamal Musiala, Ivan Schranz i Georges Mikautadze.

Kane je do sada pokazao da može sve, ali ne može osvojiti trofej!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.