Gravina: Mancini je odradio sjajan posao, ova Italija zabija golove i kada ne igra

Četvrtak, 19. studenog 2020. 10:54 Napisao/la  SC
Gabriele Gravina
Gabriele Gravina

Gabriele Gravina, predsjednik Talijanskog nogometnog saveza, smatra da neće biti problema s obnavljanjem ugovora Roberta Mancinija.

Mancini ima ugovor do Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, a talijanski mediji tvrde da mu je FIGC već sada pripremio novi strahujući da bi za Mancinijevim uslugama mogao posegnuti neki od bogatih europskih klubova.

- Postoji posao koji se ne vidi, ali je sjajno odrađen. Mancini je u kratkom vremenu jako puno napravio, najveći je njegov utjecaj na atmosferi u reprezentaciji. Danas se naši igrači zabavljaju kad igraju, a to je najvažnije, rekao je Gravina.

Gravina je posebno zadovoljan s društvenom dimenzijom koju azzurri imaju.

- Reprezentacija je izvanredna platforma, ona ljudima daje poruku velikog entuzijazma i nade. Evo, otišli smo u Reggio Emiliju kako bismo mogli zahvaliti liječnicima na svemu što čine za tamošnje ljude. I to je Mancinijeva zasluga. Italija nije samo skupina mladih ljudi koji teže pobjedi na zelenom travnjaku, ova reprezentacija postiže golove i kad ne igra nogomet. Ona vodi primjerom, zaključio je Gravina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.