Ekvador pobijedio Čile, pogledajte kako je Enner Valencia spektakularno izbjegao uhićenje na stadionu

Petak, 07. listopada 2016. 09:33 Napisao/la  SC

Napadača Evertona policija pokušala privesti prije utakmice, u 82. minuti Valencia odglumio ozljedu i ponovo pobjegao policiji pred cijelim stadionom


U 9. kolu južnoameričkih kvalifikacija Ekvador je pobijedio Čile s čak 3:0, što bi bilo iznenađenje da Čileanci kvalifikacije ne igraju neprepoznatljivo slabo.

Aktualni pobjednici Copa Americe sve su dalje od Svjetskog prvenstva u Rusiji, trenutačno su 7. sa svega 11 bodova.

Antonio Valencia u 19. je minuti doveo domaćine u vodstvo, a pobjedu su osigurali Cristian Ramirez u 23. i Felipe Caicedo u 46. minuti.

Junior Fernandes ostao je na klupi Čilea.

Glavni protagnoist utakmice bio je Enner Valencia, ali ne zbog nogometnog umijeća. Napadač Westa Hama na posudbi u Evertonu izveo je rijetko viđeni perfomans.

Ekvadorskog reprezentativca prije početka utakmice dočekala je i skoro privela policija zbog toga što Valencia ne plaća alimentaciju za petogodišnju kći.

Valencia je izbjegao uhićenje prije utakmice, igrao je do 82. minute, kada je zamijenjen zbog ozljede.

Kao u nekom televizijskom sitcomu, Valencia je u 82. minuti odglumio ozljedu, pa je stadion napustio u kolima Hitne pomoći i ponovo izbjegao policiju?!

Valenciju je policija pokušavala privesti već tijekom priprema za utakmicu u Quitu, odvjetnici majke njegove kćeri potražuju 17.000 dolara.

Napadač Evertona spomenuti iznos zarađuje tjedno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.