Ekvador pobijedio Čile, pogledajte kako je Enner Valencia spektakularno izbjegao uhićenje na stadionu

Petak, 07. listopada 2016. 09:33 Napisao/la  SC

Napadača Evertona policija pokušala privesti prije utakmice, u 82. minuti Valencia odglumio ozljedu i ponovo pobjegao policiji pred cijelim stadionom


U 9. kolu južnoameričkih kvalifikacija Ekvador je pobijedio Čile s čak 3:0, što bi bilo iznenađenje da Čileanci kvalifikacije ne igraju neprepoznatljivo slabo.

Aktualni pobjednici Copa Americe sve su dalje od Svjetskog prvenstva u Rusiji, trenutačno su 7. sa svega 11 bodova.

Antonio Valencia u 19. je minuti doveo domaćine u vodstvo, a pobjedu su osigurali Cristian Ramirez u 23. i Felipe Caicedo u 46. minuti.

Junior Fernandes ostao je na klupi Čilea.

Glavni protagnoist utakmice bio je Enner Valencia, ali ne zbog nogometnog umijeća. Napadač Westa Hama na posudbi u Evertonu izveo je rijetko viđeni perfomans.

Ekvadorskog reprezentativca prije početka utakmice dočekala je i skoro privela policija zbog toga što Valencia ne plaća alimentaciju za petogodišnju kći.

Valencia je izbjegao uhićenje prije utakmice, igrao je do 82. minute, kada je zamijenjen zbog ozljede.

Kao u nekom televizijskom sitcomu, Valencia je u 82. minuti odglumio ozljedu, pa je stadion napustio u kolima Hitne pomoći i ponovo izbjegao policiju?!

Valenciju je policija pokušavala privesti već tijekom priprema za utakmicu u Quitu, odvjetnici majke njegove kćeri potražuju 17.000 dolara.

Napadač Evertona spomenuti iznos zarađuje tjedno.