Crvena zvezda morala isplatiti dug Robertu Prosinečkom da bi dobila licencu

Utorak, 09. lipnja 2015. 18:58 Napisao/la  SC

 Da bi klub dobila licencu Crvena zvezda ukupno je morala podmiriti oko 10 milijuna eura pri čemu je Prosinečki isplaćen u cijelosti

Crvene zvezde isplatila je dug Robertu Prosinečkom, koji je prije nekoliko mjeseci tužio klub u kojemu su dugo vremena ignorirali njegove zahtjeve za podmirenje dugovanja. Da bi klub dobila licencu Crvena zvezda ukupno je morala podmiriti oko 10 milijuna eura pri čemu je Prosinečki isplaćen u cijelosti:

- Robert Prosinečki više nema nikakva potraživanja od Crvene zvezde, pa samim tim ni spor sa klubom. Zvezda je svoj dug prema njemu isplatila u cijelosti početkom svibnja, a potom smo svu neophodnu dokumentaciju prosledili nadležnim službama FIFA i UEFA. Vrlo dobro je poznato kakav Robert ima odnos prema Crvenoj zvezdi i zaista nema potrebe da se stavlja u negativnu konotaciju, poručio je Nikola Badovinac, pravni zastupnik Roberta Prosinečkog.

Prosinečki je sudbinski vezan za Crvene zvezdu. U Zvezdinu postao je europski prvak i jedan od najboljih igrača na svijetu, na Zvezdinoj klupi počeo je samostalnu trenersku karijeru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.