Crvena zvezda morala isplatiti dug Robertu Prosinečkom da bi dobila licencu

Utorak, 09. lipnja 2015. 18:58 Napisao/la  SC

 Da bi klub dobila licencu Crvena zvezda ukupno je morala podmiriti oko 10 milijuna eura pri čemu je Prosinečki isplaćen u cijelosti

Crvene zvezde isplatila je dug Robertu Prosinečkom, koji je prije nekoliko mjeseci tužio klub u kojemu su dugo vremena ignorirali njegove zahtjeve za podmirenje dugovanja. Da bi klub dobila licencu Crvena zvezda ukupno je morala podmiriti oko 10 milijuna eura pri čemu je Prosinečki isplaćen u cijelosti:

- Robert Prosinečki više nema nikakva potraživanja od Crvene zvezde, pa samim tim ni spor sa klubom. Zvezda je svoj dug prema njemu isplatila u cijelosti početkom svibnja, a potom smo svu neophodnu dokumentaciju prosledili nadležnim službama FIFA i UEFA. Vrlo dobro je poznato kakav Robert ima odnos prema Crvenoj zvezdi i zaista nema potrebe da se stavlja u negativnu konotaciju, poručio je Nikola Badovinac, pravni zastupnik Roberta Prosinečkog.

Prosinečki je sudbinski vezan za Crvene zvezdu. U Zvezdinu postao je europski prvak i jedan od najboljih igrača na svijetu, na Zvezdinoj klupi počeo je samostalnu trenersku karijeru.