Copa America: Kolumbija pobijedila Brazil, Neymar i Bacca isključeni nakon utakmice

Četvrtak, 18. lipnja 2015. 09:17 Napisao/la  SC

Utakimca 2. kola: Kolumbija - Brazil 1:0

Kolumbija je pobijedila Brazil rezulatom 1:0, pogodka je postigao Murill u 36. minuti. U susretu 2. kola skupine kontinentalnog prvenstva, Kolumbija je morala igrati na pobjedu jer je u prvom kolu
izgubila od Venecuele. Brazil je pobijedio Peru, pa poraz od Kolumbije nije presudan posebice zato što i dvije najbolje trećeplasirane momčadi iz skupina idu u drugi krug natjecanja.

Brazil nije igrao dobro na postavljenu obranu Kolumbije, pa je Brazil najbolju priliku propustio nakon što je strijelac Murillo u drugom poluvremenu loše dodao golmanu Ospini i asistirao Firminu, ali udarac napadača koji se našao sam pred golom otišao je preko vrata.

Uzbuđenja su uslijedila nakon što je čileanski sudac Osses označio kraj utakmice: bijesni Neymar je loptom napucao suparnika Pabla Armera, a u obranu suigrača stao je Carlos Bacca, koji je snažno odgurnuo Barcinu zvijezdu, pa su obojica isključeni poslije dvoboja.

U zadnjem kolu Kolumbija igra protiv Perua, a Brazil s Venecuelom.

KOLUMBIJA: Ospina, Zuniga, Zapata, Murillo, Armero, Cuadrado, Sanchez, Valencia, James, Gutierrez, Falcao

BRAZIL: Jefferson, Dani Alves, Miranda, Thiago Silva, Filipe Luis, Elias, Fernandinho, Willian, Fred, Neymar, Roberto Firmino

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.