Copa America: Kolumbija pobijedila Brazil, Neymar i Bacca isključeni nakon utakmice

Četvrtak, 18. lipnja 2015. 09:17 Napisao/la  SC

Utakimca 2. kola: Kolumbija - Brazil 1:0

Kolumbija je pobijedila Brazil rezulatom 1:0, pogodka je postigao Murill u 36. minuti. U susretu 2. kola skupine kontinentalnog prvenstva, Kolumbija je morala igrati na pobjedu jer je u prvom kolu
izgubila od Venecuele. Brazil je pobijedio Peru, pa poraz od Kolumbije nije presudan posebice zato što i dvije najbolje trećeplasirane momčadi iz skupina idu u drugi krug natjecanja.

Brazil nije igrao dobro na postavljenu obranu Kolumbije, pa je Brazil najbolju priliku propustio nakon što je strijelac Murillo u drugom poluvremenu loše dodao golmanu Ospini i asistirao Firminu, ali udarac napadača koji se našao sam pred golom otišao je preko vrata.

Uzbuđenja su uslijedila nakon što je čileanski sudac Osses označio kraj utakmice: bijesni Neymar je loptom napucao suparnika Pabla Armera, a u obranu suigrača stao je Carlos Bacca, koji je snažno odgurnuo Barcinu zvijezdu, pa su obojica isključeni poslije dvoboja.

U zadnjem kolu Kolumbija igra protiv Perua, a Brazil s Venecuelom.

KOLUMBIJA: Ospina, Zuniga, Zapata, Murillo, Armero, Cuadrado, Sanchez, Valencia, James, Gutierrez, Falcao

BRAZIL: Jefferson, Dani Alves, Miranda, Thiago Silva, Filipe Luis, Elias, Fernandinho, Willian, Fred, Neymar, Roberto Firmino