TOMISLAV IVKOVIĆ KAŽE

Nadam se da ćemo protiv Dinama potvrditi 2. mjesto!

Ponedjeljak, 13. svibnja 2013. 09:51 Napisao/la  I. J.

- Treba nam još jedan bod kako bismo i teoretski osvojili drugo mjesto, rekao je trener Lokomotive

 

 

 

Nakon prvenstvenog dvoboja između Hajduka i Lokomotive, koji se završio bez pobjednika, Igor Tudor, trener Hajduka, ponudio je svoje viđenje situacije.

-Igračima sam u svlačionici kazao: Dignite glavu i vratite osmijeh na usta. Ponovo smo bili bolji od Lokomotive, no ovoga puta nismo uspjeli ostvariti pobjedu kao što smo to učinili prije četri dana u prvoj finalnoj utakmici Kupa Hrvatske. Zadovoljan sam kako smo odigrali, Maglica je promašio stopostotnu priliku, Vuković penal. Do kraja sezone trebamo učiniti sve kako bi izborili plasman u Europu, rekao je Igor Tudor.

Trener Lokomotive Tomislav Ivković kazao je:

- Ova utakmica nam je bila jako važna, treba nam još jedan bod kako bismo i teoretski osvojili drugo mjesto što bi bio veliki uspjeh momčadi. Davne 1952. godine Lokomotiva je osvojila drugo mjesto u bivšoj državi. Pokušat ćemo već u petak u dvoboju protiv Dinama doći do toga boda.

Poraz i neodlučeno je bilanca u dvobojima Hajduka na dvije posljednje utakmice. Za desetak dana je uzvratna utakmica finala Kupa u Maksimiru. Splićani dolaze sa minimalnom prednošću pobjedom od 2:1 :

- Poraz, neodlučno, pobjeda. Bio bih prezadovoljan pobjedom od 1:0 iako ne bi imao ništa protiv da susret završi rezultatom 3:2, značilo bi to da je Lokomotiva osvojila Kup Hrvatske, zaključio je Ivković.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.