TOMISLAV IVKOVIĆ KAŽE

Nadam se da ćemo protiv Dinama potvrditi 2. mjesto!

Ponedjeljak, 13. svibnja 2013. 09:51 Napisao/la  I. J.

- Treba nam još jedan bod kako bismo i teoretski osvojili drugo mjesto, rekao je trener Lokomotive

 

 

 

Nakon prvenstvenog dvoboja između Hajduka i Lokomotive, koji se završio bez pobjednika, Igor Tudor, trener Hajduka, ponudio je svoje viđenje situacije.

-Igračima sam u svlačionici kazao: Dignite glavu i vratite osmijeh na usta. Ponovo smo bili bolji od Lokomotive, no ovoga puta nismo uspjeli ostvariti pobjedu kao što smo to učinili prije četri dana u prvoj finalnoj utakmici Kupa Hrvatske. Zadovoljan sam kako smo odigrali, Maglica je promašio stopostotnu priliku, Vuković penal. Do kraja sezone trebamo učiniti sve kako bi izborili plasman u Europu, rekao je Igor Tudor.

Trener Lokomotive Tomislav Ivković kazao je:

- Ova utakmica nam je bila jako važna, treba nam još jedan bod kako bismo i teoretski osvojili drugo mjesto što bi bio veliki uspjeh momčadi. Davne 1952. godine Lokomotiva je osvojila drugo mjesto u bivšoj državi. Pokušat ćemo već u petak u dvoboju protiv Dinama doći do toga boda.

Poraz i neodlučeno je bilanca u dvobojima Hajduka na dvije posljednje utakmice. Za desetak dana je uzvratna utakmica finala Kupa u Maksimiru. Splićani dolaze sa minimalnom prednošću pobjedom od 2:1 :

- Poraz, neodlučno, pobjeda. Bio bih prezadovoljan pobjedom od 1:0 iako ne bi imao ništa protiv da susret završi rezultatom 3:2, značilo bi to da je Lokomotiva osvojila Kup Hrvatske, zaključio je Ivković.

 

 

 

Standings provided by Sofascore