Prva HNL: Rudeš remizirao u Puli, Robert Prosinečki osvojio prvi bod ove sezone

Nedjelja, 27. kolovoza 2023. 20:37 Napisao/la  SC

U prvih pola sata s tribina se zviždalo, ali domaćoj momčadi koja nije napravila apsolutno ništa

Prva HNL: Rudeš remizirao u Puli, Robert Prosinečki osvojio prvi bod ove sezone
Foto: NKIstra1961/Facebook

Nogomtaši Rudeša osvojili su prvi bod ove sezone, Robert Prosinečki nije poražen napustio stadion Aldo Drosina u Puli.

Njegova momčad puno je bolje otvorila utakmicu, u prvih pola sata s tribina se zviždalo, ali domaćoj momčadi koja nije napravila apsolutno ništa.

Mogli su gosti u tom periodu možda i do pogotka, Lazarov je dva puta okušao udarac, naročito je kvalitetan bio onaj u 24. minuti, kada je Majkić odličnom reakcijom loptu odbio u korner.

Ostatak utakmice nekako je ipak protekao u laganoj premoći Puljana, u 32. minuti okušao je udarac Erceg, u 38. i Matej Vuk, ali Kralj u prvom poluvremenu nije pokleknuo.

A nije niti u nastavku, iako je domaća momčad imala više od igre.

Najbliže pogotku bili su u 53. minuti, kada je Erceg prošao po desnoj strani i lijepo pronašao Vuka, ovaj je primio loptu u kaznenom prostoru i tukao, ali ne u okvir vrata.

Istra 1961 – Rudeš 0:0

ISTRA 1961: Majkić, Marešić, Majstorović, Kadušić (63. Mattheus), Hujber, Petrusenko (88. Blagojević), Ćalušić (46. Mlinar), Devetak, Vuk (62 Čuić), Lisica (80. Josipović), Erceg

RUDEŠ: Kralj, Matić, Rešeter, Ferreira-Campos, Tomečak, Pasariček, Vukmanović (73. Srbljinović), Latković (83. Stipić), Lazarov (79. Bašić), Mašala (73. Petković), Ljubanović (83. Ljubanović)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.