Prva HNL: Rudeš remizirao u Puli, Robert Prosinečki osvojio prvi bod ove sezone

Nedjelja, 27. kolovoza 2023. 20:37 Napisao/la  SC

U prvih pola sata s tribina se zviždalo, ali domaćoj momčadi koja nije napravila apsolutno ništa

Prva HNL: Rudeš remizirao u Puli, Robert Prosinečki osvojio prvi bod ove sezone
Foto: NKIstra1961/Facebook

Nogomtaši Rudeša osvojili su prvi bod ove sezone, Robert Prosinečki nije poražen napustio stadion Aldo Drosina u Puli.

Njegova momčad puno je bolje otvorila utakmicu, u prvih pola sata s tribina se zviždalo, ali domaćoj momčadi koja nije napravila apsolutno ništa.

Mogli su gosti u tom periodu možda i do pogotka, Lazarov je dva puta okušao udarac, naročito je kvalitetan bio onaj u 24. minuti, kada je Majkić odličnom reakcijom loptu odbio u korner.

Ostatak utakmice nekako je ipak protekao u laganoj premoći Puljana, u 32. minuti okušao je udarac Erceg, u 38. i Matej Vuk, ali Kralj u prvom poluvremenu nije pokleknuo.

A nije niti u nastavku, iako je domaća momčad imala više od igre.

Najbliže pogotku bili su u 53. minuti, kada je Erceg prošao po desnoj strani i lijepo pronašao Vuka, ovaj je primio loptu u kaznenom prostoru i tukao, ali ne u okvir vrata.

Istra 1961 – Rudeš 0:0

ISTRA 1961: Majkić, Marešić, Majstorović, Kadušić (63. Mattheus), Hujber, Petrusenko (88. Blagojević), Ćalušić (46. Mlinar), Devetak, Vuk (62 Čuić), Lisica (80. Josipović), Erceg

RUDEŠ: Kralj, Matić, Rešeter, Ferreira-Campos, Tomečak, Pasariček, Vukmanović (73. Srbljinović), Latković (83. Stipić), Lazarov (79. Bašić), Mašala (73. Petković), Ljubanović (83. Ljubanović)