KONFERENCIJSKA LIGA Rezultat prve utakmice nije promijenio odnose u kvaliteti, jedini uspjeh Rijeka će u Ljubljani ostvariti ako ne doživi povijesni neuspjeh!!

Četvrtak, 29. kolovoza 2024. 12:06 Napisao  I. V.

Rijeka je u jednom play-offu europskih natjecanja protiv slabije momčadi zadnji put igrala prije točno deset godina

Rezultat prve utakmice nije promijenio odnose u kvaliteti, jedini uspjeh Rijeka će u Ljubljani ostvariti ako ne doživi povijesni neuspjeh!!

Nogometaši Rijeke u četvrtak (19) protiv Olimpije u Ljubljani igraju uzvratnu utakmicu play-offa Konferencijske lige.

U najavama svi igrači Rijeke i trener Radomir Đalović ponavljaju isto, Rijeka ima bolje igrače od Olimpije!

- Rijeka je bez sumnje kvalitetna momčad, ali mi gledamo samo nas, našu igru. Bez obzira na to s kim igramo. I naravno da svaku utakmicu želimo pobijediti. Imamo sat i pol prilike da osiguramo europsku jesen. I to pred našim navijačima. Mislim da smo spremni. Nogometaši uvijek žele i sanjaju da će igrati u finalu i za obje momčadi će atmosfera u Stožicama biti zaista izuzetna, kazao je trener Olimpije Victor Sanchez.

U prvoj utakmici na Rujevici momčad Olimpije ostvarila je pozitivan rezultat (1:1), tijekom utakmice ljubljanska momčad geometrijom igre ostavila je dojam da će uvratna utakmica biti neizvjesna, Sanchez očigledno zna kako Olimpija treba igrati protiv Rijeke.

Obje momčadi uzvratnu utakmicu igraju u ozračju pozitivnih reultata u prvenstvima, Olimpija vodi na ljestvici bez poraza nakon derbija u Celju (1:1), Rijeka je u Osijeku ostvarila prvu pobjedu nakon 2018. godine

Bez obzira na osječke slabosti, energetski i taktički riječka je momčad na Opus Areni izgledala najbolje ove sezone na jednom gostovanju.

Rijeka je u Ljubljani favorit zbog veće pojedinačne kvalitete igrača među kojima u zadnjim utakmicama prednjači Marco Pašalić.

Napadač Rijeke uočljivo je radio razliku u utakmicama protiv Olimpije i Osijeka kao što se očekuje od tako kvalitetnih igrača u utakmicama protiv slabijih protivnika.

Rezultat prve utakmice na Rujevici nije promijenio odnose u kvaliteti između Rijeke i Olimpije!

Rijeka je u jednom play-offu europskih natjecanja protiv slabije momčadi zadnji put igrala prije točno deset godina, kada je bez stresova eliminirala (1:0, 3:0) Sheriff Tiraspol.

Jedini uspjeh Rijeka će u Ljubljani ostvariti ako ne doživi povijesni neuspjeh!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.