KONFERENCIJSKA LIGA Rezultat prve utakmice nije promijenio odnose u kvaliteti, jedini uspjeh Rijeka će u Ljubljani ostvariti ako ne doživi povijesni neuspjeh!!

Četvrtak, 29. kolovoza 2024. 12:06 Napisao  I. V.

Rijeka je u jednom play-offu europskih natjecanja protiv slabije momčadi zadnji put igrala prije točno deset godina

Rezultat prve utakmice nije promijenio odnose u kvaliteti, jedini uspjeh Rijeka će u Ljubljani ostvariti ako ne doživi povijesni neuspjeh!!

Nogometaši Rijeke u četvrtak (19) protiv Olimpije u Ljubljani igraju uzvratnu utakmicu play-offa Konferencijske lige.

U najavama svi igrači Rijeke i trener Radomir Đalović ponavljaju isto, Rijeka ima bolje igrače od Olimpije!

- Rijeka je bez sumnje kvalitetna momčad, ali mi gledamo samo nas, našu igru. Bez obzira na to s kim igramo. I naravno da svaku utakmicu želimo pobijediti. Imamo sat i pol prilike da osiguramo europsku jesen. I to pred našim navijačima. Mislim da smo spremni. Nogometaši uvijek žele i sanjaju da će igrati u finalu i za obje momčadi će atmosfera u Stožicama biti zaista izuzetna, kazao je trener Olimpije Victor Sanchez.

U prvoj utakmici na Rujevici momčad Olimpije ostvarila je pozitivan rezultat (1:1), tijekom utakmice ljubljanska momčad geometrijom igre ostavila je dojam da će uvratna utakmica biti neizvjesna, Sanchez očigledno zna kako Olimpija treba igrati protiv Rijeke.

Obje momčadi uzvratnu utakmicu igraju u ozračju pozitivnih reultata u prvenstvima, Olimpija vodi na ljestvici bez poraza nakon derbija u Celju (1:1), Rijeka je u Osijeku ostvarila prvu pobjedu nakon 2018. godine

Bez obzira na osječke slabosti, energetski i taktički riječka je momčad na Opus Areni izgledala najbolje ove sezone na jednom gostovanju.

Rijeka je u Ljubljani favorit zbog veće pojedinačne kvalitete igrača među kojima u zadnjim utakmicama prednjači Marco Pašalić.

Napadač Rijeke uočljivo je radio razliku u utakmicama protiv Olimpije i Osijeka kao što se očekuje od tako kvalitetnih igrača u utakmicama protiv slabijih protivnika.

Rezultat prve utakmice na Rujevici nije promijenio odnose u kvaliteti između Rijeke i Olimpije!

Rijeka je u jednom play-offu europskih natjecanja protiv slabije momčadi zadnji put igrala prije točno deset godina, kada je bez stresova eliminirala (1:0, 3:0) Sheriff Tiraspol.

Jedini uspjeh Rijeka će u Ljubljani ostvariti ako ne doživi povijesni neuspjeh!

Tablice omogućuje Sofascore