Nekadašnji igrač Rijeke otišao u Iran na poziv bivšega trenera i igrača Rijeke

Petak, 19. srpnja 2024. 12:24 Napisao/la  SC
Igor Postonjski
Igor Postonjski

NK Varaždin objavio je sljedeću vijest:

Nakon više od tri godine zajedničkih slavlja pobjeda i tuge zbog poraza, NK Varaždin u znaku zahvale za sve učinjeno u dresu kluba izašao je u susret dugogodišnjem kapetanu i lideru svlačionice Igoru Postonjskom te mu je omogućio transfer u iranski FC Tractor Sazi.

Dvadesetdevetogodišnji vezni igrač odigrao je za klub 87 utakmica i postigao 17 golova. Bio je s nama prilikom ispadanja iz najvišeg ranga natjecanja, a zatim je, kao kapetan, vodio ekipu do prvog mjesta i povratka u prvoligaško društvo. Nažalost, već u 5. kolu sezone 2022/23, na gostovanju u Osijeku, zadobio je tešku ozljedu – puknuće tibije i fibule – te je ostatak sezone proveo na rehabilitaciji te se upotpunosti oporavio početkom sezone 2023/24.

Igoru zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u Iranu. Vrata NK Varaždina kao kluba i grada Varaždina za njega i njegovu obitelj uvijek će biti širom otvorena, stoji u objavi.

Postonjski je poniknuo u Školi nogometa HNK-a Rijeka, nikada nije igrao za prvu momčad, prvoligaški nogomet igrao je u dresovima Intera iz Zaprešića i Varaždina.

U Iran je otišao na poziv bivšega trenera i igrača Rijeke, Dragan Skočić nedavno je postao trener Tractora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.