Nekadašnji igrač Rijeke otišao u Iran na poziv bivšega trenera i igrača Rijeke

Petak, 19. srpnja 2024. 12:24 Napisao/la  SC
Igor Postonjski
Igor Postonjski

NK Varaždin objavio je sljedeću vijest:

Nakon više od tri godine zajedničkih slavlja pobjeda i tuge zbog poraza, NK Varaždin u znaku zahvale za sve učinjeno u dresu kluba izašao je u susret dugogodišnjem kapetanu i lideru svlačionice Igoru Postonjskom te mu je omogućio transfer u iranski FC Tractor Sazi.

Dvadesetdevetogodišnji vezni igrač odigrao je za klub 87 utakmica i postigao 17 golova. Bio je s nama prilikom ispadanja iz najvišeg ranga natjecanja, a zatim je, kao kapetan, vodio ekipu do prvog mjesta i povratka u prvoligaško društvo. Nažalost, već u 5. kolu sezone 2022/23, na gostovanju u Osijeku, zadobio je tešku ozljedu – puknuće tibije i fibule – te je ostatak sezone proveo na rehabilitaciji te se upotpunosti oporavio početkom sezone 2023/24.

Igoru zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u Iranu. Vrata NK Varaždina kao kluba i grada Varaždina za njega i njegovu obitelj uvijek će biti širom otvorena, stoji u objavi.

Postonjski je poniknuo u Školi nogometa HNK-a Rijeka, nikada nije igrao za prvu momčad, prvoligaški nogomet igrao je u dresovima Intera iz Zaprešića i Varaždina.

U Iran je otišao na poziv bivšega trenera i igrača Rijeke, Dragan Skočić nedavno je postao trener Tractora.