MAXTV PRVA LIGA

Dinamo pobijedio, BBB-ovci napustili tribine

Subota, 03. svibnja 2014. 16:54 Napisao/la  SC

Utakmica 34. kola: Dinamo – Slaven Belupo 3:0. Soudani postigao hat-trick

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo trima pogocima Soudanija u utakmici uoči koje se više pričalo o tzv. navijačima nego o nogometu. Skupina BBB-a, koja vodi „sveti“ rat protiv čelnika Dinama, prvi put se na jednoj utakmici suočila sa zabranom vrijeđanja.

Takva mogućnost potaknula je mnoge spekulacije zaključno s radikalnom prema kojoj su navijači mogli namjerno izazvati prekid utakmice. Ništa se nije dogodilo, jer je spomenuta skupina BBB-a otišla sa stadiona prije utakmice. Smjestili su se na istoku, spiker ih je upozorio da sjednu na predviđena mjesta, oni su revoltirano otišli i na stadionu je ostalo 300-tinjak gledatelja. Među njima i manja skupina navijača sklonih aktualnoj upravi.

Izvještaj s tribina bio je zanimljiviji od izvještaja s terena, gdje se nije igrao ravnopravni nogomet. Dinamo je od prve do zadnje minute gospodario terenom, raspoloženi Soudani pobrinuo se da utakmica završi prema očekivanjima. Uvjerljivom pobjedom novog prvaka!

DINAMO: Ježina, Pinto, Capan, Šimunović, Pivarić, Ademi, Brozović, Antolić (68 Pavičić), Soudani, Husejinović (54 Čop), Halilović (76 Ćorić)

SLAVEN BELUPO: Pelin, Edson, Grgić, Fuštar, Purić, Crepulja, Brlek (46 Glavica), Čanađija (76 Rak), Delić, Glavina (72 Matoš), Vugrinec

Utakmica 34. kola: Dinamo – Slaven Belupo 3:0 (Soudani 39, 83, 85)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.