MAXTV PRVA LIGA

Dinamo pobijedio, BBB-ovci napustili tribine

Subota, 03. svibnja 2014. 16:54 Napisao/la  SC

Utakmica 34. kola: Dinamo – Slaven Belupo 3:0. Soudani postigao hat-trick

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo trima pogocima Soudanija u utakmici uoči koje se više pričalo o tzv. navijačima nego o nogometu. Skupina BBB-a, koja vodi „sveti“ rat protiv čelnika Dinama, prvi put se na jednoj utakmici suočila sa zabranom vrijeđanja.

Takva mogućnost potaknula je mnoge spekulacije zaključno s radikalnom prema kojoj su navijači mogli namjerno izazvati prekid utakmice. Ništa se nije dogodilo, jer je spomenuta skupina BBB-a otišla sa stadiona prije utakmice. Smjestili su se na istoku, spiker ih je upozorio da sjednu na predviđena mjesta, oni su revoltirano otišli i na stadionu je ostalo 300-tinjak gledatelja. Među njima i manja skupina navijača sklonih aktualnoj upravi.

Izvještaj s tribina bio je zanimljiviji od izvještaja s terena, gdje se nije igrao ravnopravni nogomet. Dinamo je od prve do zadnje minute gospodario terenom, raspoloženi Soudani pobrinuo se da utakmica završi prema očekivanjima. Uvjerljivom pobjedom novog prvaka!

DINAMO: Ježina, Pinto, Capan, Šimunović, Pivarić, Ademi, Brozović, Antolić (68 Pavičić), Soudani, Husejinović (54 Čop), Halilović (76 Ćorić)

SLAVEN BELUPO: Pelin, Edson, Grgić, Fuštar, Purić, Crepulja, Brlek (46 Glavica), Čanađija (76 Rak), Delić, Glavina (72 Matoš), Vugrinec

Utakmica 34. kola: Dinamo – Slaven Belupo 3:0 (Soudani 39, 83, 85)

Standings provided by Sofascore