MAXtv Prva liga: Slaven Belupo pregazio Hajduk, Igor Tudor igralište napustio u pratnji zaštitara

Subota, 26. travnja 2014. 21:00 Napisao/la  SC

Utakmica 33. kola: Slaven Belupo - Hajduk 3:0. Vršajević u 36. minuti dobio crveni karton. Sudac Matoc isključio Tudora, koji je odbio napustiti klupu

MAXtv Prva liga - 33. kolo

SLAVEN BELUPO - HAJDUK 3:0

Stadion u Koprivnici. Gledatelja: 3000

Sudac: Marko Matoc (Zaprešić)

Strijelci: 1:0 Glavina (18), 2:0 Fuštar (42), 3:0 Vugrinec (70)

Žuti kartoni: Purić, Ozobić, Gregurina (S. Belupo), Maloku, Maloča, Bradarić (Hajduk)

Crveni karton: Vršajević (36, prekršaj)


SLAVEN BELUPO:  Picak (78 Pelin), Melnjak, Grgić, Purić, Fuštar, Ozobić,  Ćanađija, Glavina (64 Gregurina), Brlek (64 Glavica), Delić, Vugrinec

HAJDUK: Kalinić (46 Tomić), Vršajević, Maloča, Milović, Milić, Bradarić, Sušić, Maloku, Abduholikov (39 Bašić), Kouassi (76 Tomičić),  Maglica

Nogometaši Slavena Belupa uvjerljivo su pobijedili  Hajduk i bodovno dostignuli Osijek, koji je u petak remizirao u Puli. Slaven Belupo bio je puno bolja momčad od neprepoznatljivog Hajduka. Već u 18. minuti Delić je uputio loptu prema vrataru Hajduka, Kalinić je nespretno odbio loptu taman po mjeri Glavine, koji trese mrežu gostiju - 1:0.  

U 36. minuti Vršajević je dobio izravni crveni karton nakon prekršaja nad Delićem. Sudac Matoc prilično je slobodoumno procijenio da je Delić bio u poziciji za postizanje pogotka. Igor Tudor žučno je protestirao, a potom okupio momčad kao da je sazvao minutu odmora. Utakmica je nastavljena, a domaćin ubrzo povisio vodstvo.

U 42. minuti Ozbić je ubacio iz kuta, Fuštar je najviše skočio i glavom skrenuo loptu u mrežu - 2:0.

U 70. minuti Vurginec je ponovo pokazao golgeterski nerv, najboji strijelac HNL-a svih vremena zatresao je mrežu Hajduka nakon akcije s Glavicom - 3:0.

U sudačkoj nadoknadi sudac Matoc isključio je trenera Tudora, koji je odbio napustiti klupu. Na kraju je uz žestoke verbalne napade igralište napustio u pratnji zaštitara.

Tijekom cijele utakmice pobjeda Slavena Belupa ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Štoviše, imao je domaćin nekoliko izglednih mogućnosti uvećati razliku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.