MAXtv Prva liga: Slaven Belupo i Hajduk odigrali treći susret u 31. kolu bez pogodaka

Nedjelja, 17. travnja 2016. 17:03 Napisao/la  SC

Susret 31. kola: Slaven Belupo - Hajduk 0:0.

MAXtv Prva liga - 31. kolo

SLAVEN BELUPO - HAJDUK 0:0

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja 2.040

Sudac: Dalibor Mlakar (Zagreb)

Žuti kartoni: Purić, Ozobić (Slaven Belupo), Kalik, Velazquez (Hajduk)

SLAVEN BELUPO: Rozman, Purić, Musa, Edson, Štiglec, Paracki, Jambor, Christensen (57 Gregurina), Ozobić, Delić (57 Savić), Ejupi (84 Arap)

HAJDUK: Kalinić, Bašić, Velazquez, Bilyi, Milić, Jefferson, Kalik (59 Vojković), Mujan (46 Radchenko), Juranović, Tudor, Mastelić

Slaven Belupo i Hajduk remizirali su u dvoboju 31. kola Prve HNL i odigrali bez golova. Obje momčadi u ovaj su dvoboj mogle ući neopterećeno, zaigrati bez ikakvog rezultatskog imperativa, no trenerima Slavena Belupa i Hajduka jedini je cilj bio - ne izgubiti. Pa je oko dvije tisuće gledatelja u Koprivnici svjedočilo poprilično dosadnoj utakmici s tek ponekom ozbiljnom prigodom.

Obje momčadi vrlo su oprezno ušle u ovaj dvoboj. Bez obzira što nisu imali rezultatske imperative. Igralo se čvrsto i tvrdo, najviše na sredini terena. A pravih napada u prvih pola sata gotovo da i nije bilo. Tek pokoja poluprilika domaćina. Prvo je nakon izgubljene lopte Jeffersona, gostujući kapetan Kalinić pokupio loptu prije naleta Ejupija , a onda u 27. minuti iz daljine ipak neopasno pokušao Purić.

Hajduk je prvi put opasnije zaprijetio u 36. minuti, nakon velike gužve u kaznenom prostoru Slavena Belupa snažno je tukao Mujan, no još bolje reagirao Rozman. Sumnjiva situacija dogodila se krajem prvoga dijela. Edson je u svom kaznenom prostoru zaustavio nalet Tudora, čini se ipak nepropisno. No, sudac Mlakar nije reagirao.

I nastavak je počeo priličnom laganicom, a onda se u 64. minuti zamalo u listu strijelaca upisao Savić. Domaći je veznjak opasno potegnuo s lijeve strane, no lopta je prohujala poted vratnice. U drugih 45 minuta gledatelji u Koprivnici nisu gledali kvalitetan nogomet. Dapače, i u nastavku je bilo jako malo prigoda, još manje ozbiljnih opasnih situacija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.