MAXtv Prva liga: Slaven Belupo i Hajduk odigrali treći susret u 31. kolu bez pogodaka

Nedjelja, 17. travnja 2016. 17:03 Napisao/la  SC

Susret 31. kola: Slaven Belupo - Hajduk 0:0.

MAXtv Prva liga - 31. kolo

SLAVEN BELUPO - HAJDUK 0:0

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja 2.040

Sudac: Dalibor Mlakar (Zagreb)

Žuti kartoni: Purić, Ozobić (Slaven Belupo), Kalik, Velazquez (Hajduk)

SLAVEN BELUPO: Rozman, Purić, Musa, Edson, Štiglec, Paracki, Jambor, Christensen (57 Gregurina), Ozobić, Delić (57 Savić), Ejupi (84 Arap)

HAJDUK: Kalinić, Bašić, Velazquez, Bilyi, Milić, Jefferson, Kalik (59 Vojković), Mujan (46 Radchenko), Juranović, Tudor, Mastelić

Slaven Belupo i Hajduk remizirali su u dvoboju 31. kola Prve HNL i odigrali bez golova. Obje momčadi u ovaj su dvoboj mogle ući neopterećeno, zaigrati bez ikakvog rezultatskog imperativa, no trenerima Slavena Belupa i Hajduka jedini je cilj bio - ne izgubiti. Pa je oko dvije tisuće gledatelja u Koprivnici svjedočilo poprilično dosadnoj utakmici s tek ponekom ozbiljnom prigodom.

Obje momčadi vrlo su oprezno ušle u ovaj dvoboj. Bez obzira što nisu imali rezultatske imperative. Igralo se čvrsto i tvrdo, najviše na sredini terena. A pravih napada u prvih pola sata gotovo da i nije bilo. Tek pokoja poluprilika domaćina. Prvo je nakon izgubljene lopte Jeffersona, gostujući kapetan Kalinić pokupio loptu prije naleta Ejupija , a onda u 27. minuti iz daljine ipak neopasno pokušao Purić.

Hajduk je prvi put opasnije zaprijetio u 36. minuti, nakon velike gužve u kaznenom prostoru Slavena Belupa snažno je tukao Mujan, no još bolje reagirao Rozman. Sumnjiva situacija dogodila se krajem prvoga dijela. Edson je u svom kaznenom prostoru zaustavio nalet Tudora, čini se ipak nepropisno. No, sudac Mlakar nije reagirao.

I nastavak je počeo priličnom laganicom, a onda se u 64. minuti zamalo u listu strijelaca upisao Savić. Domaći je veznjak opasno potegnuo s lijeve strane, no lopta je prohujala poted vratnice. U drugih 45 minuta gledatelji u Koprivnici nisu gledali kvalitetan nogomet. Dapače, i u nastavku je bilo jako malo prigoda, još manje ozbiljnih opasnih situacija.

Tablice omogućuje Sofascore