MAXtv PRVA LIGA

Lokomotiva pobijedila Zadar u Stanovima

Nedjelja, 04. svibnja 2014. 17:06 Napisao/la  SC

Utakmica 34. kola: Zadar – Lokomotiva 3:4

Nogometaši Lokomotive pobijedili (4:3) su Zadar u Stanovima i zadržali realne izglede za plasman u Europu.

U 7. minuti Weitzer je s ruba kaznenog prostora desnom nogom efektno pogodio daljnju vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu – 1:0. Samo minutu kasnije Musa je precizno slijeva pogodio Budimira, koji u padu glavom šalje loptu u mrežu - 1:1.

U 15. minuti opet je Musa precizno ubacio, opet je zaboravljeni Budimir glavom loptu skrenuo u mrežu – 1:2.

U drugom dijelu Zadar je nastavio stizati zaostatak do 64. minute kada je sudac Domagoj Vučkov pokazao na bijelu točku nakon prekršaja na Ivančiću. Weitzer je bio precizan izvođač – 2:2.

Lokomotiva je ponovo povela prekrasnim volejem Muse u 67. minuti, a onda je počelo razdoblje pritiska domaćina koje su obilježile dvije dvojbene sučeve odluke. Jedan kontakt (Weitzer) i jedno igranje rukom u kaznenom prostoru jednako je ništa prema sučevoj procjeni.

U jeku napada domaćina dogodila se kontra gostiju, Šovšić je sam dotrčao do Matkovića i prilično sretno postavio nedostižnih 2:4. Jerbić je u 90. Minuti udarcem glavom uspio ublažiti poraz Zadra, koji se dva kola prije kraja opet našao u zoni ispadanja.

 

ZADAR: Matković, Bašić (29 Bilaver), Jerbić, Con, Hrgović, Ikić, Oršulić (61 Surać), Banović,  Weitzer, Tadić, Ivančić

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Čalušić, Prenga, Musa, Chago, Trebotić, Šovšić (90+2 Špehar), Pjaca, Šitum (61 Mišić), Budimir (70 Begonja)

Utakmica 34. kola: Zadar – Lokomotiva 3:4 (Weitzer 7, 64-11m, Jerbić 90/Budimir 8, 15, Musa 67, Šovšić 85)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.